App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Bijlow: ‘Als sportman wil je altijd spelen maar ik kon me vinden in de beslissing van de trainer’

Bijlow: ‘Als sportman wil je altijd spelen maar ik kon me vinden in de beslissing van de trainer’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Justin Bijlow keerde gisteren in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles terug onder de lat bij Feyenoord. Na afloop sprak de doelman met ESPN.

”Dat was natuurlijk een mentaal zware klap, als ik heel eerlijk ben, dat zagen jullie wel,” blikt Bijlow terug op het moment van zijn blessure. ”De eerste twee weken vond ik heel moeilijk. Ik mocht ook niks en moest in een brace zitten. Dat was geen leuke tijd.”

Bijlow vervolgt. ”Ik heb gelukkig familie, vriendin, kindje en goede vrienden die me erdoorheen hebben gesleept. Zeker Feyenoord heeft me erdoorheen gesleept. Dan is het knallen en zorgen dat je fit terugkomt. Ik dacht niet per se aan het EK. Ik wil gewoon wedstrijden spelen en zoveel mogelijk.”

”Het EK is natuurlijk aan het einde van het seizoen, daarvoor hadden we ook veel mooie wedstrijden zoals de bekerfinale. Die heb ik helaas niet kunnen spelen,” zegt de doelman. ”Was het een teleurstelling? Als sportman wil je altijd spelen maar ik kon me vinden in de beslissing van de trainer.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert