App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot krijgt waarschuwing: “Iedereen heeft zich daarop stukgebeten”

Slot krijgt waarschuwing: “Iedereen heeft zich daarop stukgebeten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat op het punt trainer te worden van Liverpool. Bij Vandaag Inside bespreken de heren de situatie rondom de oefenmeester.

Van der Gijp is voorzichtig over het eventuele succes van Slot in Engeland, aangezien weinig trainers erin geslaagd zijn een succesvolle voorganger te overtreffen.

Van Der Gijp:  “Die nam het over van Jupp Heynckes, die won de treble: Europa Cup, beker, kampioen. Pep heeft zich niet stukgebeten, maar voor de rest heeft iedereen die na een trainer kwam die tot Jezus bevorderd was, zich daarop stukgebeten. Klopp, Guardiola, José Mourinho in zijn beste tijd, Sir Alex Ferguson. En in het klein: Foppe de Haan”, aldus de analist.

Johan Derksen heeft een andere mening. “Slot heeft Dick Advocaat overtroffen, hè? Die was trainer van Feyenoord, Slot kwam en heeft laten zien dat het op een andere manier beter kan.” Van der Gijp: “Klopt, maar die Klopp, die is nu negen jaar bij Liverpool geweest. Die heeft een eigen café, het Klopp café, die is Jezus daar. En iedereen gaat weg: Salah gaat weg, Van Dijk gaat weg, daar ben ik honderd procent van overtuigd.” Derksen reageert tot besluit de hoop uit dat Slot in Engeland ook een sensatie is. Van der Gijp: “Laten we het hopen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert