App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Podcast Feyenoord: ‘Het kan heel snel gaan als Liverpool er nog een paar miljoen bij plust’

Podcast Feyenoord: ‘Het kan heel snel gaan als Liverpool er nog een paar miljoen bij plust’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Podcast Feyenoord vormde niet de 1-3 zege op Go Ahead Eagles het hoofdonderwerp, maar wel de aanstaande transfer van trainer Arne Slot naar Liverpool. Presentator Jesse van Someren blikt terug op een avondje Deventer met verslaggevers Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg, waarbij het voetbal slechts bijzaak was.

“Het verhaal bij Feyenoord is het vertrek van de succestrainer”, trapt Van Eersel af. “Er zijn onderhandelingen gaande tussen Feyenoord en Liverpool. Die clubs gaan er uiteindelijk uitkomen. Hij gaat een geweldige stap maken naar een van de grootste clubs in de grootste competities ter wereld. Ik denk dat iedereen hem die stap van harte gunt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert