App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Paul Bosvelt langer bij Go Ahead Eagles

Paul Bosvelt langer bij Go Ahead Eagles

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Technisch manager Paul Bosvelt heeft zijn verbintenis met Go Ahead Eagles tussentijds met twee jaar verlengd. Bosvelt – die nog een contract had tot en met de zomer van 2025 – blijft nu tot medio 2027 aan bij de club.

“Ondanks dat ik nu al ruim zes jaar bij deze club zit in mijn huidige rol, heb ik nog steeds het gevoel dat we samen nog stappen kunnen zetten”, vertelt Bosvelt. “Ik ben blij met de waardering en het vertrouwen van ons grootaandeelhouder Kees Vierhouten. Daarbij is de samenwerking met algemeen directeur Jan Willem van Dop, waar ik het meest mee te maken heb, zeer prettig. Genoeg redenen om vol energie door te gaan bij deze mooie club!”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert