App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Klopp: ‘Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee’

Klopp: ‘Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Deze week werd bekend dat Arne Slot zo goed als zeker de nieuwe trainer van Liverpool wordt. Voorafgaand aan het duel tegen West Ham United reageerde Jürgen Klopp op de komst van Slot.  “Als hij het wordt, vind ik dat een fijn idee”, aldus Klopp.

De oefenmeester gaat verder. “Ik geniet van hoe zijn team voetbalt en van wat ik hoor is het ook nog een heel fijne vent. Ik heb niet gelezen wat hij heeft gezegd, ik ben er niet bij betrokken, maar het klinkt allemaal erg goed. Het is de beste baan en de beste club ter wereld, met fantastische mensen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert