App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen heeft alle begrip voor onderhandeling Feyenoord: “Maar dat betekent niet dat Feyenoord daarvoor moet bloeden”

Driessen heeft alle begrip voor onderhandeling Feyenoord: “Maar dat betekent niet dat Feyenoord daarvoor moet bloeden”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor Arne Slot zich trainer van Liverpool mag noemen. Valentijn Driessen geeft zijn visie op de situatie.

Slot verlengde vorige zomer zijn contract en kreeg daarbij een vorstelijk salaris. “Vandaar heeft de leiding van Feyenoord het volste recht, zelfs de plicht naar de club en achterban toe om het onderste uit de kan te halen voor Slot. En eveneens voor alle stafleden die hij wil meenemen naar Liverpool, zoals assistent Sipke Hulshoff, die tevens assistent is van bondscoach Ronald Koeman tijdens EURO 2024. Als de overal bij topclubs genoemde, gepushte en gehypte Roberto De Zerbi van Brighton & Hove Albion met een lege prijzenkast 14 miljoen moet opleveren, waarom zou Feyenoord dan aan tafel gaan voor een openingsbod onder de 15 miljoen euro?”

Driessen is van mening dat de stap naar Liverpool de juiste is. “Maar dat betekent niet dat Feyenoord daarvoor moet bloeden. Sterker, in het belang van het Nederlandse voetbal moet het kapitaalsterke Liverpool over de brug komen om Feyenoord zodanig te compenseren dat de club niet ten onder gaat aan de erfenis van Slot. De geboden 7 miljoen euro plus 2 miljoen euro bonussen is een lachertje en belooft dat een hard onderhandelingsproces zich aandient. Als dat betekent dat Slot voorlopig in de wachtkamer moet plaatsnemen, dan is mauwen niet op zijn plaats. Niemand hoeft medelijden te hebben met de Feyenoord-trainer. Met z’n volle verstand tekende hij een verlengde, sterk verbeterde verbintenis zonder transferclausule.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert