App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Arne Slot: ‘Blij met wat ik heb gezien’

Arne Slot: ‘Blij met wat ik heb gezien’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot noemde het een ‘mentale test’ die Feyenoord te wachten stond, donderdagavond in Deventer tegen Go Ahead Eagles drie dagen na het winnen van de TOTO KNVB Beker. Na afloop kon de hoofdcoach niet anders dan concluderen dan dat zijn ploeg geslaagd was (1-3).

‘Ik ben heel blij met wat ik vanavond heb gezien’, begon Slot in de Adelaarshorst zijn nabeschouwing. ‘Met name onze opbouw van achteruit was heel goed en we hebben negentig minuten lang gedomineerd, al had Go Ahead voor rust ook wel wat momenten van dreiging. De tegengoal viel op een vervelend moment, maar ik vind dat wij in de tweede helft heel volwassen naar de overwinning toe hebben gespeeld.’

De zege werd veiliggesteld door een treffer van Ayase Ueda, die last-minute de plek innam van Santiago Gimenez. ‘Ik vind dat Ayase zijn rol vanavond goed heeft ingevuld’, zei Slot. ‘Hij was meerdere keren al dichtbij een doelpunt, zeker daarom is het mooi voor hem dat hij ‘m daarna alsnog maakte.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert