App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van der Gijp ziet ideaal duo voor Feyenoord: ”Van Persie met Jans”

Van der Gijp ziet ideaal duo voor Feyenoord: ”Van Persie met Jans”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sinds bekend werd dat Arne Slot Feyenoord hoogstwaarschijnlijk gaat verlaten voor Liverpool, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Rene van der Gijp zou graag het duo Van Persie en Jans aan het roer zien bij de Rotterdammers.

Van Persie moet eerst ervaring op doen en de analist ziet in Ron Jans de ideale leermeester. “Dan zou ik zeggen: Jans met Van Persie, laat Van Persie lekker met Jans meelopen. Dat is beter dan naar Heerenveen.”

Ondanks dat Van Persie volgens de berichtgeving nagenoeg rond is met Heerenveen, zou Van der Gijp de stap naar Friesland afraden. “Van alle clubs die in de middenmoot staan, is de enige club die ontevreden is Heerenveen. Ik zeg je: tiende is een prima plek voor Heerenveen. Met een beetje pech wordt je veertiende, en dan heb je het slecht gedaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert