Home Laatste Feyenoord Nieuws ”John de Wolf wordt geen hoofdtrainer bij Feyenoord”

”John de Wolf wordt geen hoofdtrainer bij Feyenoord”

door Dominique Rademaker
4 reacties Foto: Mischa Keemink

Nu de overgang van Arne Slot naar Liverpool bijna rond lijkt, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Valentijn Driessen weet in ieder geval wie het niet gaat worden.

“De hoofdtrainer bij Feyenoord is natuurlijk wel een dingetje, zeker omdat Slot uitstekend gepresteerd heeft de afgelopen jaren. Sipke Hulshoff werd genoemd, die wil die graag meenemen naar Liverpool, hij wil zelf ook graag mee naar Liverpool. John de Wolf wordt geen hoofdtrainer bij Feyenoord, dat is meer een cultuurbewaker, dus dan moet je toch buiten het kringetje gaan kijken.”

Toch weet Driessen wel enkele geschikte kandidaten. “Dan kom je toch uit bij iemand als Joseph Oosting als je aan een Nederlandse kandidaat denkt, Marino Pusic is een succes geweest bij Feyenoord. Misschien zou hij terug kunnen keren. Ik weet niet op welke lijn ze nu allemaal zitten, het redelijk vers. Het is wel van belang dat je een hele sterke trainer binnenhaalt, want hij krijgt met nogal een erfenis te maken”, besluit de analist.

Reageer op dit artikel

4 reacties

Anoniem 25 april 2024 - 17:20

Mijn keuze zou Kees van wonderen of van Bronkhorst

Reply
Emily 25 april 2024 - 17:27

Marino Pusic

Reply
Karel 28 april 2024 - 10:08

maurice stein

Reply
Fred Handel 29 april 2024 - 10:28

Mijn keuze zou John de Wolf zijn

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws