App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Wieffer is vermoedelijk ook bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord”

”Wieffer is vermoedelijk ook bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer is een van de sterkhouders in het elftal van Arne Slot en volgens ingewijden bezig aan zijn laatste weken in Rotterdam-Zuid. Ook Martijn Krabbendam denkt dat de kans groot is dat de middenvelder vertrekt.

“Wieffer is vermoedelijk ook bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord, of misschien al wel klaar, als zijn spierblessure tegenvalt. Het is te hopen dat het EK niet in gevaar komt. Wieffer ontwikkelde zich zo goed, dat de kans groot is dat Atlético straks weer op de stoep staat, zoals meer clubs informeren naar de middenvelder. Zelf is hij bereid te luisteren, dat was hij al in de winter. Wieffer heeft bij Feyenoord nu bijna alles gewonnen, kwam van een club uit de Keuken Kampioen Divisie en zal een stap naar de Europese top willen nemen, omdat hij niet kan voorspellen of die kans er nog een keer komt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert