Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder: ‘Ik ben gecharmeerd van Timber’

Sneijder: ‘Ik ben gecharmeerd van Timber’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber maakt dit seizoen een meer dan prima ontwikkeling door. Oud-international Wesley Sneijder ziet dan ook een basisplaats voor de middenvelder van Feyenoord bij Oranje, zo laat hij weten bij Veronica Offside.

Mocht de Jong niet op tijd fit zijn, dan staat wat Sneijder betreft de opvolger al klaar.  “Een bondscoach wil naar een vast elftal toewerken, dus dan ga je niet wachten op iemand. Dan zal je dus misschien met een andere opstelling aan het toernooi beginnen. Ik ben gecharmeerd van Timber. En hij heeft in de bekerfinale van zondag in de tweede helft weer laten zien waarom. Hij heeft Feyenoord bij de hand genomen, hij was fantastisch in de tweede helft.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws