Home Laatste Feyenoord Nieuws Oosting reageert op geruchten Feyenoord: ‘Het is mooi, een mooie club, maar ik zit ook bij een hele mooie club’

Oosting reageert op geruchten Feyenoord: ‘Het is mooi, een mooie club, maar ik zit ook bij een hele mooie club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voor Arne Slot de overstap zal maken naar Liverpool. Vandaag werd bekend dat Feyenoord Joseph Oosting op de korrel heeft als mogelijke vervanger. De trainer van FC Twente reageerde vanavond voor het eerst op de geruchten tegenover ESPN.

“Ik lees het en het is mooi, maar ik werk bij Twente en ik heb het hier goed naar mijn zin. Wat moet ik daar voor de rest mee? Het zijn allemaal geruchten, volgens mij is het nog niet eens rond”, aldus de oefenmeester, doelend op Slot en Liverpool.

Oosting gaat verder. “Ik heb hier een contract voor twee jaar. Dus het wat het is en ik doe niet mee aan geruchten of wat in de pers staat. Het is mooi, een mooie club, maar ik zit ook bij een hele mooie club. Als het gebeurt, dan zien we het wel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws