App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Liverpool meldt zich officieel bij Feyenoord’

‘Liverpool meldt zich officieel bij Feyenoord’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft vandaag vanuit Liverpool een openingsbod op trainer Arne Slot ontvangen, dit laat 1908 weten. Feyenoord mikt op een bedrag van vijftien miljoen euro, maar het openingsbod van de Engelse grootmacht ligt een stuk lager.

De oefenmeester heeft bij de Stadionclub een doorlopend contract en daardoor heeft Feyenoord een stevige onderhandelingspositie. De verwachting is dan ook dat het openingsbod door Dennis te Kloese direct van tafel wordt geveegd.

Rafaela Pimenta, zaakwaarnemer van Slot, is dan ook al in vergevorderde onderhandelingen met de Engelsen en de verwachtingen zijn dat er spoedig een persoonlijk akkoord bereikt gaat worden. Daarna is het aan de clubs om tot overeenstemming te komen.

Reageer op dit artikel

1 reacties

PVD 24 april 2024 - 12:50

Niet laten gaan voor minder dan 15 miljoen.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert