App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Geertruida is wel klaar in De Kuip”

”Geertruida is wel klaar in De Kuip”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Lutsharel Geertruida is wederom bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord. Martijn Krabbendam denkt dan ook dat de verdediger na dit seizoen gaat vertrekken uit Rotterdam.

“Geertruida is wel klaar in De Kuip, doorgebroken vanuit de jeugd is hij international. Geertruida maakte hoogte- en dieptepunten mee. Hij kon vorig seizoen al weg, maar zag zijn transfer naar RB Leipzig door pech mislukken. Voor Feyenoord was dat meegenomen, de club kon nog een jaar beschikken over de multifunctionele Geertruida, maar ook Feyenoord weet nu: het is tijd om te gaan.”

Volgens de clubwatcher hoeft Feyenoord zich geen zorgen te maken. “Gesteld dat deze spelers vertrekken, voert Feyenoord een prima huishouding. Verkopen op het juiste moment is ook een kunst. Vandaar dat het niet zeker is dat ook Hancko vertrekt, of Timber. De eerste ligt vast tot 2028, waardoor hij voor niet veel clubs te betalen is. Timber heeft er in feite pas een seizoen op zitten, nadat hij in zijn debuutjaar langdurig geblesseerd was geraakt. Er zit nog zo veel rek in zijn ontwikkeling; acht duels in de Champions League kunnen dat proces alleen nog maar versnellen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert