App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De Mos heeft advies voor Geertruida: ‘Daar moet hij wel voorzichtig in zijn’

De Mos heeft advies voor Geertruida: ‘Daar moet hij wel voorzichtig in zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het heeft er alle schijn van dat Lutsharel Geertruida bezig is aan zijn laatste weken in Rotterdam. Aad de Mos heeft dan ook een advies voor de verdediger van Feyenoord.

De Mos krijgt van Soccernews de vraag of Liverpool geen mooie stap zou zijn voor de multifunctionele Geertruida, maar daar heeft de analist twijfels over. “Meestal krijgt een club een dipje als een manager er lang geweest is. Ik denk dat er nog meer clubs zijn waar hij tot zijn recht kan komen”, begint de voormalig oefenmeester. “Het is niet slecht om bij Liverpool te beginnen, maar het is niet zo dat er meteen veel successen gaan komen. Die ploeg is bezig de boel om te bouwen.”

De Mos gaat verder. “Hij gaat daar natuurlijk wel wat meemaken wat hij niet kent: concurrentie. Leipzig wilde hem ook hebben, daar is hij zeker basisspeler. Daar moet hij ook naar kijken, maar het belangrijkste is of de trainer hem ook wil hebben”, aldus De Mos. “Daar moet hij wel voorzichtig in zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert