Home Laatste Feyenoord Nieuws Wellenreuther: ‘Natuurlijk wil ik blijven staan’

Wellenreuther: ‘Natuurlijk wil ik blijven staan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther presteert de afgelopen weken meer dan uitstekend onder de lat bij Feyenoord. Tijdens de persconferentie zondagavond reageerde de Duitse goalie op de gang van zaken.

“Natuurlijk wil ik blijven staan, daarvoor ga ik ook mijn best doen. Het is alleen de trainer die bepaalt. Ik weet het niet. Ik ben al vaker in mijn carrière de clown geweest, dus ik ben blij dat ik dat nu niet ben. Voor de rest maakt het mij weinig uit. Ik ben heel blij met hoe wij nu spelen en met het team hoe wij communiceren en samen spelen. Het is heel fijn om daar deel van uit te maken. Ik ben hier heel blij mee, zeker als je ziet hoe moeilijk het vandaag ging. Ik ben ervoor om reddingen te maken. Ik ben blij hoe mijn verdedigers het deden en ook hoe de rest van het elftal verdedigde.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws