App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gernot Trauner: ‘Ik denk er niet teveel aan’

Gernot Trauner: ‘Ik denk er niet teveel aan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gernot Trauner was langere tijd uit de roulatie door een blessure. Thomas Beelen verving de Oostenrijker en deed dat zeer behoorlijk. Tegenover Voetbal International gaat Trauner in op zijn plek in het elftal.

”Het voelt hier als thuis, mijn familie heeft het ook naar zijn zin. We wonen hier graag en er is nog geen reden om te vertrekken. Ik heb nog twee jaar een contract en mijn gedachten zijn volledig bij Feyenoord.” Over zijn plek in het elftal is Trauner duidelijk. “Allereerst denk ik dat het belangrijk is dat er concurrentie is. Op elke positie moet je vechten voor je plek. Ik lag eruit en iedereen heeft gezien dat Beelen het heel erg goed doet. Het wordt zeker een uitdaging, maar als ik sterker terugkom liggen er kansen voor me. Ik denk er niet teveel aan”, besluit de mandekker.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert