App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Te Kloese wacht ontwikkelingen rondom Slot af

Te Kloese wacht ontwikkelingen rondom Slot af

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Liverpool FC heeft Feyenoord nog niet officieel geïnformeerd over hun interesse in Arne Slot. Hoewel de Engelsen een miljoenenbod voorbereiden op de oefenmeester, hebben de Rotterdammers tot nu toe nog geen telefoontje gekregen van Liverpool, dit laat Voetbal International weten.

Toch lijkt het een kwestie van tijd voor de Engelsen toenadering zoeken tot Feyenoord, aangezien Slot en zijn management bekend zijn met de plannen van de Engelse grootmacht. Dennis te Kloese is kort en duidelijk over de belangstelling: “We wachten het af.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert