App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot topkandidaat bij Liverpool: ‘Kun je er wel van uitgaan dat het serieuze vormen gaat aannemen’

Slot topkandidaat bij Liverpool: ‘Kun je er wel van uitgaan dat het serieuze vormen gaat aannemen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is volgens de bookmakers in Engeland topfavoriet om volgend seizoen aan de slag te gaan bij Liverpool. Bij Veronica Offside laat Martijn Krabbendam zijn licht schijnen op de situatie.

”Die komen, als bookmakers je al naar voren hebben geschoven als de topkandidaat bij Liverpool, dan kun je er wel van uitgaan dat het serieuze vormen gaat aannemen”, vertelt Krabbendam. ”De bookmakers zijn altijd wel goed op de hoogte van dergelijke zaken. Je merkt het ook wel aan Slot. Zijn probleem is dat die clausules uit het contract is. Hij heeft vorig jaar verlengd en geld erbij gekregen, als tegenprestatie is die clausules eruit.”

”Hij kon voor een bescheiden bedrag weg, en toen heeft hij ook gesproken met Tottenham Hotspur, Chelsea en clubs als Crystal Palace, maar die zegde hij meteen af. Ook een club uit Spanje, waar hij nee tegen zei. Als dat soort clubs vorig jaar al kwamen, en nu weer een goed seizoen heeft gedraaid. In de Champions League heeft hij met zijn voetbal een goede indruk achtergelaten. Dan sluit ik het niet uit. Een club als Liverpool is ook de enige club waarvoor hij weggaat. Voor Brentford komt hij zijn bed niet uit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert