App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord (vr) neemt afscheid van vijftal

Feyenoord (vr) neemt afscheid van vijftal

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord Vrouwen 1 gaat na het huidige seizoen afscheid nemen van vijf speelsters. De aflopende contracten van Maxime Bennink, Cheyenne van den Goorbergh, Zoï van de Ven, Ricci Geenen en July Schneijderberg worden niet verlengd.

Voor Bennink en Van den Goorbergh komt er zodoende na drie seizoenen een einde aan hun verblijf op Varkenoord. Beide speelsters maakten vanaf het debuutseizoen deel uit van Feyenoord Vrouwen 1 en kwamen tot op heden ruim vijftig officiële wedstrijden in actie.

Schneijderberg kwam in de zomer van 2021 over vanuit de eigen jeugdopleiding en ging bij Feyenoord de geschiedenisboeken in als de eerste doelpuntenmaker ooit voor Feyenoord Vrouwen 1. Vanwege blessureleed bleven haar optredens beperkt tot slechts elf officiële duels.

Ook Van de Ven en Geenen zullen vanaf het nieuwe seizoen hun carrière elders gaan vervolgen. Voor Van de Ven betekent dit een afscheid na twee seizoenen, waarin ze vooralsnog 34 keer binnen de lijnen kwam. Geenen was bezig aan haar eerste seizoen en speelde nog geen officieel duel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert