App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Deze week geen extra persmoment Slot

Deze week geen extra persmoment Slot

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Woensdagmiddag blikt trainer Arne Slot niet vooruit op de wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles. De Rotterdammers hebben deze week geen extra persmoment omdat ze veel spelers en trainers beschikbaar hebben gesteld voor de huldiging van maandagochtend op de Binnenrotte.

Het Algemeen Dagblad meldt dinsdagavond dat het besluit van Feyenoord niet werd beïnvloed door de interesse van Liverpool. Het besluit om deze week geen persconferentie in te lassen was al eerder genomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert