Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: ‘Het voelt wel als mijn prijs’

Wieffer: ‘Het voelt wel als mijn prijs’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer moest gisteren de finale van de TOTO KNVB beker aan zich voorbij laten gaan door een blessure. In gesprek met ESPN gaat de middenvelder in op het winnen van de beker en zijn blessure.

“Het voelt wel als mijn prijs”, begint Wieffer. “Ik denk dat ik ervoor alles heb gespeeld, alleen is het wel een beetje dubbel omdat ik zelf de finale niet heb gespeeld. Ik moest de hele tijd een beetje op één been staan en leek wel een flamingo. Het feest is allemaal iets minder omdat je rekening moet houden met je blessure, maar alsnog is het prima.”

Deze week liep hij een blessure op. “Afgelopen week had ik een klein momentje en heb ik de rest van de week binnen getraind. Toen heb ik het vrijdag nog geprobeerd, maar schoot het er opnieuw in. Ik weet nog niet hoe erg het is. Ik heb deze week een MRI, dus dan gaan we het zien. Deze week hoop ik meer te weten en dan ga ik mijn best doen om snel weer terug te zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws