App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”We speelden nu tegen de best voetballende ploeg van Nederland”

”We speelden nu tegen de best voetballende ploeg van Nederland”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren voor de veertiende keer de KNVB beker. Toch is NEC-trainer Rogier Meijer trots op zijn ploeg, zo laat hij na afloop weten.

“We maakten een plan waar Feyenoord moeite mee had, we kijken nu hoe we dit langer vol zouden kunnen houden”, begint Meijer. “We zijn bezig aan een geweldig seizoen, maar helaas hebben we het niet kunnen bekronen met directe plaatsing voor Europees voetbal. Volgende week spelen we weer tegen AZ en zullen we ons weer laten zien, daar ben ik honderd procent van overtuigd.”

Op het moment dat je in de finale staat wil je ook winnen. “We hebben alles gegeven, maar helaas is het niet gelukt. Ik ben trots op de manier waarop we ons hebben gepresenteerd. We zijn hier gekomen door op een bepaalde manier te voetballen en speelden nu tegen de best voetballende ploeg van Nederland, vind ik. Op dit moment doet de verloren finale pijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert