App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws VI: ‘Minteh ook volgend seizoen bij Feyenoord’

VI: ‘Minteh ook volgend seizoen bij Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Voetbal International zal Newcastle United Yankuba Minteh ook volgend seizoen verhuren aan Feyenoord. De vleugelaanvaller zal komende zomer meetrainen bij Newcastle United, om vervolgens weer op huurbasis terug te keren in Rotterdam.

“Het is een prima deal gebleken”, zei Dennis te Kloese. “‘We hebben goed contact met Newcastle en beide partijen zijn blij over hoe het is gegaan. Iedereen ziet nu dat het voor dat soort clubs een goede constructie kan zijn zulke spelers eerst een jaar te verhuren.” De clubs zijn momenteel nog in gesprek over een nieuwe verhuurperiode, maar staan hier beide positief tegenover.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert