App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem onder de indruk: ”Clubs zullen in de rij staan voor hem”

Van Hanegem onder de indruk: ”Clubs zullen in de rij staan voor hem”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren de TOTO KNVB beker en in zijn colum in het Algemeen Dagblad gaf Willem van Hanegem zijn visie op de wedstrijd.

“Ik vond Feyenoord en NEC gelijkwaardig en dat is uiteraard meer een compliment voor de club uit Nijmegen dan voor Feyenoord”, begint Van Hanegem. “NEC had op voorsprong kunnen komen en als in de slotfase de gelijkmaker wél was gevallen, dan had ik het nog weleens willen zien. NEC won zeker voor rust vrijwel alle duels. En Sylla Sow had de 1-1 op zijn schoen in de slotfase.”

Timon Wellenreuther maakte veel indruk op ‘De Kromme’.  “Die jongen is ontzettend goed, maar hij lijkt heel wat kansen er ook minder gevaarlijk uit te laten zien dan ze in werkelijkheid waren. Die redding op de kopbal van Youri Baas was echt een ontzettend belangrijk moment, want met 0-1 had NEC misschien vleugels gekregen. Dat kregen ze toch al een beetje en dat kwam ook door de geweldige sfeer in de Kuip.”

 “Ik zat ook in de Kuip en ik genoot dus van Wellenreuther. Hij zal vertrekken als hij niet als eerste keeper kan blijven, vrees ik. De clubs zullen in de rij staan voor hem. En van Dávid Hancko werd ik ook vrolijk. Natuurlijk ging Quinten Timber na rust voorop in de strijd, maar dat mag je ook wel verwachten. Ik vond alle complimenten aan zijn adres een beetje overdreven. Hij gaf alles, maar dat hoort ook.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert