App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Te Kloese: ‘We gaan er in ieder geval vanuit dat hij ook volgend jaar trainer is bij ons’

Te Kloese: ‘We gaan er in ieder geval vanuit dat hij ook volgend jaar trainer is bij ons’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vandaag werd Feyenoord gehuldigd en voorafgaand aan de huldiging sprak ESPN met directeur Dennis te Kloese. De directeur is lovend over de prestaties van Arne Slot.

‘Ik vind het logisch dat hij zo goed erop staat. Het is heel bijzonder hoe hij zichzelf gemanifesteerd heeft de laatste jaren en Feyenoord echt een gezicht heeft gegeven. We hebben erop ingespeeld door zijn contract te verlengen. We gaan er in ieder geval vanuit dat hij ook volgend jaar trainer is bij ons. We hebben deze situatie een keertje eerder meegemaakt en zullen onze eigen belangen goed verzorgen.”

David Hancko is voor Feyenoord erg belangrijk. ”Op jonge leeftijd heeft hij een transfer gemaakt naar Italië, dat was niet zijn beste ervaring, zo heeft hij verteld. We hebben bewust verlengd met hem. Ik vind hem op en naast het veld een bijzondere speler. Echt een uithangbord. Hij speelt zich ook in de kijker, ik kan me niet voorstellen van niet. Dan zou je een slechte scout zijn. Maar hij heeft niet aangegeven dat hij op een transfer zit te azen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert