App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ‘Eerste prijs in Nederland en de eerste prijs met Feyenoord, fantastisch!’

Stengs: ‘Eerste prijs in Nederland en de eerste prijs met Feyenoord, fantastisch!’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren de TOTO KNVB beker en voor Calvin Stengs was het de eerste prijs die hij won in Nederland. Na afloop reageerde de middenvelder tegenover Feyenoord ONE.

”Eerste prijs in Nederland en de eerste prijs met Feyenoord, fantastisch!”, vertelt Stengs. ”Ik denk dat het niet een hele mooie finale was, en dan wordt het vaak beslist in duels en dat soort dingen. De eerste helft hadden we daar veel moeite mee. In de tweede helft zag je dat we er meer bovenop zaten. Uiteindelijk maken we een goede goal. Een keer staan we goed en ik ben blij met hoe het is gegaan.”

Stengs gaat verder. ”Ze doen het goed in de competitie dus we wisten dat het een lastige ploeg was. Dat hebben we eerder hier thuis al meegemaakt. Dus we konden ons schrap zetten, en dat kon je vandaag zien, het was een strijd. Gelukkig hebben we hem gewonnen. Wie erbij waren? Familie en vrienden, dus dat is mooi. De kleine niet, die vierden het thuis.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert