App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kraay stoort zich aan Italiaanse media: ‘Wat een onzinnieuws en een onzinbedrag’

Kraay stoort zich aan Italiaanse media: ‘Wat een onzinnieuws en een onzinbedrag’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Napoli 20 miljoen euro heeft liggen voor David Hancko. De berichtgeving schoot bij Hans Kraay Jr. in het verkeerde keelgat.

“Wie weg? De naam hancko viel. Ik ben niet zo iemand die zich heel snel stoort. Maar ik heb me al een week lang gestoord aan nieuws uit Italië. Kranten die zich serieus nemen in Italië en die hebben dan op de voorpagina staan: ‘Napoli heeft 20 miljoen liggen voor Hancko’. Dat wordt overal overgenomen. Wat een onzin!”, vertelt Kraay.

Kraay weet dat Hancko de clubs voor het uitkiezen heeft. “Ik kan jou zo als je mij de tijd geeft 43 clubs in Europa die 20 miljoen hebben liggen voor Hancko. Elke Premier League club heeft 20 miljoen liggen voor hem. De eerste 10 in La Liga, de eerste 10 in de Serie A, de eerste vier in Duitsland, de eerste vier in Frankrijk wilden hem wel voor 20 miljoen hebben. Maar wat een onzinnieuws en een onzinbedrag.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert