App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Je zag opeens de gekste dingen en dat had de wedstrijd nodig, denk ik”

”Je zag opeens de gekste dingen en dat had de wedstrijd nodig, denk ik”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren de TOTO KNVB beker ten koste van NEC en na afloop gaven Mario Been en Kenneth Perez hun visie op de wedstrijd tegenover ESPN.

“NEC had het goed voor elkaar”, was de conclusie van Kenneth Perez. “Een aantal spelers van Feyenoord is gewoon niet in vorm. Ik heb er een heleboel gezien die wegdoken en nergens aan meededen deze wedstrijd.” Als voorbeeld haalt Perez Calvin Stengs aan. “Hij was belangrijker toen hij was gewisseld dan op het veld. Toen was hij het publiek aan het opjutten. Giménez had een goede assist, maar is verder ook geen schim meer van zichzelf. Dit is niet het frisse Feyenoord. Ze missen twee belangrijke spelers. Het brein op het middenveld, Wieffer, en als linksback Hartman.”

Mario Been vond het duel tegenvallen. “Voetballend was het geen grootse finale, zeker niet. Als Ueda die kans maakt, dan is de wedstrijd eerder gespeeld. Tot het laatst bleef NEC erin geloven, maar vielen de balletjes net niet goed voor ze.” Kees Kwakman haakt in. “Op het einde werd het een echte wedstrijd met nog een aantal opstootjes heen en weer en domme keuzes. Pereira dacht in de extra tijd: laat ik lekker een paar keer gaan dribbelen in plaats van de bal erin te gooien. Je zag opeens de gekste dingen en dat had de wedstrijd nodig, denk ik.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert