App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik heb gefascineerd naar Timon Wellenreuther gekeken in de bekerfinale’

‘Ik heb gefascineerd naar Timon Wellenreuther gekeken in de bekerfinale’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther stond gisteren in de bekerfinale onder de lat bij Feyenoord en keepte opnieuw een uitstekende wedstrijd. In de AD Voetbalpodcast laat Maarten Wijffels weten onder de indruk te zijn van de Duitser.

“Ik heb gefascineerd naar Timon Wellenreuther gekeken in de bekerfinale”, begint Wijffels. “In de eerste helft pakt hij een goede bal waarmee hij de 0-1 voor NEC voorkomt en ook in de tweede helft was hij goed.”

De kans is groot dat Wellenreuther komende zomer een transfer maakt gezien het feit dat hij graag eerste doelman wil zijn. “De club die hem volgend seizoen onder contract heeft staan, gaat daar heel blij van worden”, besluit Wijffels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert