App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Ik voel me goed en ben heel blij natuurlijk’

Beelen: ‘Ik voel me goed en ben heel blij natuurlijk’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteren voor de veertiende keer de KNVB beker te veroveren en voor Thomas Beelen was het zijn eerste prijs met Feyenoord. Na afloop reageerde een trotse Beelen tegenover Feyenoord ONE.

”Ik voel me goed en ben heel blij natuurlijk”, aldus een blije Beelen. ”De eerste prijs uit mijn carrière gepakt, dus dat is heel mooi. Ik heb zoveel veranderingen meegemaakt dit jaar en dan afsluiten met een prijs, mooier kan niet.”

”Ik ben dankbaar dat ik hier mag spelen. Kers op de taart van dit seizoen. Het is mooi om het feest met de supporters te vieren. Iedereen is een beetje gek, dus dat is wel leuk. Ik had voor de wedstrijd al een speciaal gevoel en merk nu al dat ik heel blij ben. Ik was niet zenuwachtig, maar wel iets meer kriebels dan normaal voor een wedstrijd.”

”Mijn vader, moeder en mijn broer waren erbij”, vervolgt Beelen. ”De wedstrijd was lastig, vooral de eerste dertig minuten. Richting de rust begonnen we beter te spelen. Na de rust een tandje erbij gezet. De rode kaart was lastig, maar ook wel mooi om hem dan zo over de streep te trekken. Op een gegeven moment komt er voorzet na voorzet en was het even aanpoten. Uiteindelijk hadden we vertrouwen in onszelf.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert