App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Als ik Feyenoord was, zou ik er nog eens over nadenken om Philippe Sandler terug te halen’

‘Als ik Feyenoord was, zou ik er nog eens over nadenken om Philippe Sandler terug te halen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens Willem van Hanegem zou Feyenoord er goed aan doen om Philippe Sandler terug naar Rotterdam te halen. Dit laat ‘De Kromme’ weten in zijn column in het AD.

“Als ik Feyenoord was, zou ik er nog eens over nadenken om Philippe Sandler terug te halen. Hij was voor mij de beste speler op het veld. Zo rustig, stevig in de duels, altijd op zoek naar de voetballende oplossing. En nu veel fitter dan voorheen. Sandler kan de Nederlandse top volgens mij moeiteloos aan. Ik weet dat hij al bij Feyenoord onder contract heeft gestaan, maar toen was hij zelden fit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert