App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als hij gaat, zou ik voor een subtopper in Engeland kiezen”

”Als hij gaat, zou ik voor een subtopper in Engeland kiezen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is een van de sterkhouders in de ploeg van Arne Slot en de Slowaak wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Rinus Israël is vol lof over de verdediger van Feyenoord.

“Hij is een complete verdediger geworden. Hij heeft een geweldig linkerbeen, waarmee hij de ballen achter de verdediging van de tegenstander neer kan leggen”, zo zegt Israël tegenover de NOS. “Verdedigend is hij niet zo genadeloos als ik was, maar dat heeft hij ook niet nodig. Op een beschaafdere manier houdt hij zich geweldig staande. Daarnaast is hij aanvallend sterk. Hij komt vaak in de zestien van de tegenstander en is een goede kopper.”

“Als hij gaat, zou ik voor een subtopper in Engeland kiezen. Daar wordt fysiek meer gevraagd en kan hij zich het best ontwikkelen”, aldus Israël. “Als ik Feyenoord was, zou ik in ieder geval véél voor Hancko vragen. Wat mij betreft blijft hij nog even in Nederland.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert