Home Laatste Feyenoord Nieuws Uitblinker Wellenreuther: ‘Het betekent heel erg veel’

Uitblinker Wellenreuther: ‘Het betekent heel erg veel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther was vandaag weer de grote uitblinker aan Rotterdamse zijde. De Duitse goalie was met een aantal geweldige reddingen zeer belangrijk voor zijn ploeg. Na afloop verscheen de doelman voor de camera van ESPN.

“Het betekent heel erg veel”, begint Wellenreuther. “Zeker na vorig jaar toen we kampioen werden. We zaten vooraf in de kleedkamer en zeiden hoe geweldig het vorig jaar was om iets te winnen. We hebben dit jaar ook goed gespeeld en dan niks winnen zou heel vervelend zijn. Daarom gingen we de tweede helft all-in.”

De doelman was met een aantal formidabele reddingen erg belangrijk voor zijn ploeg. “Zeker de eerste helft was niet zo goed. Het was een hele belangrijke redding zo vlak na de start. In de tweede helft moest het beter en ik denk dat we dat ook hebben laten zien.”

Wellenreuther gaat verder. Ik zie er misschien rustig uit, maar ik leef altijd heel erg mee.” Tot slot krijgt de doelman de vraag wat er in de rust is gebeurd waardoor Feyenoord zoveel beter ging voetballen. “De trainer had een sterke speech en hij deed een aantal tactische wijzigingen. Hij vertelde dat we er echt voor moesten vechten en dat het ervoor gewoon niet goed was. Het verschil was goed te zien daarna.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws