App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Trotse Timber: ”We hebben een beker gepakt en ik ben blij”

Trotse Timber: ”We hebben een beker gepakt en ik ben blij”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vandaag de TOTO KNVB beker ten koste van NEC. Na afloop verscheen een trotse Quinten Timber voor de camera van ESPN.

“Ik ben helemaal kapot”, begint Timber. “Ik heb vandaag wel gestreden, maar eigenlijk echt als team, vooral na die rode kaart. En we begonnen niet goed in de eerste helft. Het is een finale en we verloren heel veel 50/50 duels. We zeiden in de kleedkamer direct tegen elkaar dat we veel beter konden dan dit. We hebben grote wedstrijden gespeeld.”

In de tweede helft viel de puzzel beter in elkaar. “Dat kon je zien inderdaad. We zijn wel echt getest vandaag, maar we zijn geslaagd. Het enige wat uitmaakte is dat we die beker moesten pakken en de rest maakt mij niks meer uit. We hebben een beker gepakt en ik ben blij.”

De middenvelder speelde wederom een sterke partij. “Van mezelf vond ik het in de eerste helft niet goed genoeg. Ik zei ook tegen mijn teamgenoten dat ze me vaker konden inspelen, ook met een man in mijn rug. Ik had nog een paar keer moeten schieten en scoren, maar ik ben helemaal tevreden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert