App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Strijdlustige Hartman: ‘Ik kan iedereen beloven dat ik er alles aan ga doen om hier te staan voor de fans’

Strijdlustige Hartman: ‘Ik kan iedereen beloven dat ik er alles aan ga doen om hier te staan voor de fans’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman kampt met een zware knieblessure en stond dus zondagavond niet op het veld toen ”zijn” Feyenoord de KNVB beker wist te veroveren. Na afloop reageerde de linksback tegenover ESPN.

“Ik ben zeker blij dat we weer een prijs hebben gewonnen”, begint Hartman. “Ondanks dat ik er niet bij kon zijn, heb ik natuurlijk wel bekerwedstrijden gespeeld dit seizoen. Dan voelt het ook wel als een prijs die ik erbij kan schrijven. Op het veld heb ik niet zoveel spanning, maar op de tribune is het toch wel lastig om je rustig te houden. Vooral bij die rode kaart van Minteh kneep ik hem wel even. Gelukkig hebben we gewonnen.”

Hartman gaat verder. “Het is wel anders natuurlijk. Maar ik heb wel belangrijke wedstrijden gespeeld tegen PSV en AZ, dus zeker mijn aandeel gehad. Stiekem had ik natuurlijk op meer gehoopt.” De verdediger werkt ondanks alles hard aan het herstel van zijn blessure. “De eerste twee tot drie dagen voelde ik me echt heel slecht. Het is wel een nachtmerrie die is uitgekomen. Er zijn veel dingen die even in de wacht worden gezet, waaronder een EK en een eventuele transfer waar ik heel erg voor open stond.”

“Nu ben ik wel op een punt dat ik het heb geaccepteerd”, zegt een strijdlustige Hartman. “Ik mag hier nog een jaar blijven en dat is zeker geen straf. Het is uiteindelijk wel mijn club en de vorige keer heb ik een tegenslag gehad en ben ik terug gekomen met een kampioenschap. Nu kijk ik alleen maar vooruit naar volgend jaar mei.”

“Ik word gewoon geopereerd en het is een vervelende blessure. Mensen zullen zelf ook wel begrijpen wat ik heb als ik er maanden uit lig. Ik wil niet precies zeggen wat ik heb, omdat het naar andere clubs in de toekomst niet per se in mijn voordeel is. Het is gewoon wat mij nu te wachten staat. Ik kan iedereen beloven dat ik er alles aan ga doen om hier te staan voor de fans.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert