App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot na bekerwinst: ‘Het zou gek zijn als je er niet blij mee bent’

Slot na bekerwinst: ‘Het zou gek zijn als je er niet blij mee bent’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vandaag ten koste van NEC de KNVB beker. Na afloop verscheen Arne Slot voor de camera van ESPN.

“Het zou gek zijn als je er niet blij mee bent, maar ik blijf zeggen dat de titel een grotere prijs is”, vertelt Slot. ‘Het was een vreemde wesdtrijd en we kwamen in de eerste helft niet lekker op gang. Over de gehele eerste helft won NEC de meeste duels, maar ook aan de bal waren we niet zoals we normaal zijn. NEC deed het ook goed, maar dat is niet toevallig, natuurlijk.”

“Ik vond ons heel goed uit de kleedkamer komen, maar dan moet je naar binnen omdat dat vuur er was”, gaat de oefenmeester verder. “Compleet waardeloos, want we zaten er net lekker in. Het deed me een beetje denken aan de wedstrijd van vorig jaar tegen Ajax. Toen sloop de energie er ook een beetje uit. Maar ook na de onderbreking zaten we er wel lekker in. En in de tweede helft zag ik een heel ander Feyenoord, maar door de rode kaart werd het weer moeilijk. Verder kwamen we wel gewoon goed voor de dag na rust.”

“Of ik Minteh wat kwalijk neem? Ik moet het eerst terugzien, maar als ze terecht zijn, dan is het niet handig. Dat kleeft ook een beetje aan hem, want hij is heel fanatiek in zijn druk zetten. En dan gaat hij wel eens te hard door. Ik denk dat hij Timon Wellenreuther dankbaar is, want met een ander resultaat had hij nog meer spijt gehad, waarschijnlijk”, aldus Slot.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert