App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: Aan het begin van de week voelde Mats iets in zijn bovenbeen

Slot: Aan het begin van de week voelde Mats iets in zijn bovenbeen

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond om 18:00 in de finale van de TOTO KNVB beker op tegen NEC en voorafgaand aan het duel stond Slot ESPN te woord.

“Aan het begin van de week voelde Mats iets in zijn bovenbeen”, begint de trainer van Feyenoord over Wieffer. “Dat leek heel erg mee te vallen en hij trainde gister ook mee met de verwachting dat hij de finale zou halen, maar toen hij een bal passte schoot het er eigenlijk weer iets meer in. Dan kun je de finale niet meedoen en dan is het vooral om het been rust te geven dat hij op krukken loopt, niet omdat hij het anders niet zou kunnen.”

Heeft Gimenez Slot wel eens bedankt voor het vertrouwen door constant weer te mogen starten? “Het is niet dat ik denk dat hij er in grote wedstrijden staat, maar hij heeft aangetoond er in grote wedstrijden te staan. Ik heb al vaker uitgelegd dat je het gevoel moet hebben dat zijn concurrent het veel beter zou doen, maar nu moet ik wel eerlijk gezegd aangeven dat Ayase de laatste weken wel een veel betere indruk maakt dan de weken daarvoor.”

De oefenmeester heeft er alle vertrouwen in dat Ueda volgend seizoen de eerste spits kan zijn. “Zeker. Er zit een heel groot verschil in een speler die af en toe mag invallen of een speler die van het begin vertrouwen krijgt en elke week speelt. Hij zal niet de eerste speler zijn bij Feyenoord die sterker en beter wordt als hij gaat spelen. Wij zien op trainingen ook dat hij heel makkelijk het net vindt, maar dat tot op heden nog erg weinig deed in wedstrijden. Hij zal nog wel een stap moeten maken in zijn agressiviteit zonder bal, maar dat is wel iets wat spelers doen als ze meer gaan spelen. Maar zijn scorend vermogen heb ik geen twijfel over.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert