App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Kan Feyenoord volgend seizoen echt naar een hoger niveau brengen’

‘Kan Feyenoord volgend seizoen echt naar een hoger niveau brengen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh is de laatste weken in uitstekende doen en bij Voetbalpraat bespreken de heren het spel van de Gambiaan.

“Hij heeft nu zijn gewenningsperiode gehad en het kan zomaar zijn dat hij Feyenoord volgend seizoen echt naar een hoger niveau kan brengen.” Over het huren of kopen van spelers is Vincent Schildkamp duidelijk. “Als je één positie hebt waar je weet dat je een speler kunt halen die het verschil maakt, dat hij dan gehuurd is moet je accepteren. Als je op tien andere posities gekochte spelers hebt, kan je die ontwikkelen.”

“Feyenoord heeft jarenlang geen spelers kunnen verkopen, sterker nog, er moest altijd geld bij. Toen dachten ze op een gegeven moment van ‘we moeten spelers halen die we kunnen doorontwikkelen’. Vaak zijn de grote transfersommen juist bij aanvallers. De laatste jaren hebben ze met bijvoorbeeld Dessers spelers gehuurd, waar je dan niks voor krijgt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert