App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Je moet gewoon de jackpot vragen en anders zeggen: we houden hem lekker’

‘Je moet gewoon de jackpot vragen en anders zeggen: we houden hem lekker’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

David Hancko is ook dit seizoen weer een van de sterkhouders in de ploeg van Slot en staat hoog op de lijstjes bij meerdere clubs in Europa. Ali Boussaboun ziet dan ook een mooie toekomst voor de Slowaak.

De oud-voetballer ziet dat er aan meerdere spelers bij Feyenoord getrokken gaat worden. “Onder meer aan een verdediger, dat vind ik zelf de beste van de Eredivisie. Dat is Hancko, echt een geweldige speler.” Italiaanse media wisten eerder deze week te melden dat Napoli 20 miljoen euro wil betalen voor Hancko. Boussaboun: “Dat verbaast mij niets, dat ze interesse hebben.”

Boussaboun gaat verder. “Een club die graag wil opbouwen, dat kan Hancko heel goed. En een ploeg die aanvallend wil voetballen met ruimte in de rug; Hancko is snel. Echt een geweldige speler”, aldus Boussaboun. “Zó compleet. Hij doet nooit domme dingen, pakt nooit domme kaarten. Hij is altijd rustig, pikt zijn goaltjes mee. Echt een geweldige verdediger. Ze hebben hem binnengehaald voor een schijntje, als je ziet hoe goed hij is. Je moet gewoon de jackpot vragen en anders zeggen: we houden hem lekker.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert