App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat Feyenoord uiteindelijk wel met de winst achterblijft in Rotterdam”

”Ik denk dat Feyenoord uiteindelijk wel met de winst achterblijft in Rotterdam”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het is matchday! Vandaag staat de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC op het programma en bij Voetbalpraat blikken de heren alvast vooruit.

“Dit is echt eenonce in a lifetime kans voor NEC om eindelijk een keer een mooie prijs te pakken”, begint Sinclair Bischop. “Feyenoord is natuurlijk vorig jaar kampioen geworden en je hoorde toen ze lang geen kampioen waren geworden dat de beker echt zo’n seizoen moest redden, maar nu heb je dat gevoel iets minder.” Nasser El Khayati haakt in: “Het blijft wel gewoon een hoofdprijs voor Feyenoord. Ik denk dat Feyenoord uiteindelijk wel met de winst achterblijft in Rotterdam.”

Iedereen is het erover eens dat Feyenoord moet winnen om het een geslaagd seizoen te laten worden. “Ik denk dat je het bij verlies wel als mislukt kan zien, of in ieder geval is het geen geslaagd seizoen”, zegt Kees Luijckx. El Khayati heeft genoten van het spel van de ploeg van Slot. “Ik vind dat Feyenoord gewoon echt goede wedstrijden heeft gespeeld dit seizoen. Het is dat PSV als snel een voorsprong heeft gecreëerd op de ranglijst, maar dit is wel voetbal en de wetten van een topclub. Geen prijs is niet geslaagd.”

Bischop gaat verder. “Het zou dan geen tastbare prijs zijn, maar als je kijkt naar dit seizoen hoe spelers zich hebben ontwikkeld en spelers international zijn geworden. Feyenoord heeft twee keer ruim van Ajax gewonnen, qua puntenaantal ongeveer hetzelfde als vorig seizoen en ook redelijk tot goed gedaan in Europa, zeker in de Champions League.”

“Heel veel mensen vergeten wel dat Feyenoord in de laatste vijfentwintig jaar twee keer in de Champions League heeft gevoetbald.” “Het is een onervaren ploeg en dan zit je in een poule met Atlético waar je dan twee keer van verliest, maar zeker in Madrid is dat met opgeheven hoofd. Dan heb je de pech dat je uit bij Lazio verliest. Als je vooraf had gezegd dat Feyenoord derde zou worden, denk ik dat niemand dat gek had gevonden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert