App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het was heel speciaal om de tweede prijs hier met Feyenoord te winnen’

‘Het was heel speciaal om de tweede prijs hier met Feyenoord te winnen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanavond de TOTO KNVB beker ten koste van NEC. Na afloop reageerde Gernot Trauner tegenover RTV Rijnmond.

“Het was heel speciaal om de tweede prijs hier met Feyenoord te winnen”, begint de mandekker. “Het was geen makkelijke wedstrijd en ging gelijkwaardig op voor een lange tijd. De tweede helft waren wij denk ik beter en hebben we het verdiend. De rode kaart was onnodig en hielp ons niet, waardoor het de laatste twintig minuten alleen maar verdedigen was voor ons.”

Voor Trauner persoonlijk was het zijn honderdste wedstrijd. “Ik wist al dat als ik in zou vallen, het mijn honderdste wedstrijd zou worden. Het kon niet beter dan in een finale. Ik ben heel erg trots en blij met die prestatie op deze mooie avond. NEC had een heel goed strijdplan en maakte het ons erg lastig. We kwamen lastig in onze opbouw en zij verdedigde heel erg goed. Het eerste deel was erg chaotisch, maar uiteindelijk creëerden ze ook niet heel veel kansen.”

“Voor ons voelde het als een thuiswedstrijd, maar het stadion was maar voor de helft gevuld met onze fans. Het momentum was niet de hele tijd aan onze kant en daar hadden we een beetje moeite mee. Het hielp ons uiteraard om in de goede richting te gaan, maar zoals je zei was het doelpunt een moment van vrijheid. Ik ben heel trots op de jongens.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert