App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ‘In deze type wedstrijden maakt het niet uit wie scoort of de assist geeft’

Gimenez: ‘In deze type wedstrijden maakt het niet uit wie scoort of de assist geeft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez gaf vandaag de assist op Igor Paixao voor de 1-0 van Feyenoord. Na afloop verscheen de Mexicaan zelfverzekerd voor de camera van ESPN.

“In deze type wedstrijden maakt het niet uit wie scoort of de assist geeft”, vertelt Gimenez. “Het belangrijkste is dat je wint en dat hebben wij vandaag gedaan. De inzet van het hele team was ongelofelijk, dus we hebben het ook verdiend om te winnen.” Hoe het in de kleedkamer was? “Geweldig. Iedereen is aan het zingen en dansen.”

Hoe voelt het voor hem dat hij wederom niet heeft gescoord? “Ik moet blijven werken. Als ik eerlijk ben heb ik niet eens hele slechte wedstrijden gespeeld, maar het scoren gaat wat moeilijker. Ik moet blijven geloven en dan komt de goal vanzelf. Ik heb geen slapeloze nachten omdat ik weet dat dit bij voetbal hoort.”

“Hij maakt mij in iedere trainingssessie een betere speler”, gaat Gimenez verder over Slot. “Niet alleen op het gebied van voetbal, maar ook op het mentale vlak. Zoals ik al zei geeft hij mij iedere week het vertrouwen. Ik wil hem dan ook bedanken in het veld door altijd weer te rennen en te vechten. Je zal daarover nooit te hoeven twijfelen over mij. Deze prijs geeft me meer zelfvertrouwen om te scoren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert