Home Laatste Feyenoord Nieuws Rogier Meijer blikt vooruit: ”Het zegt wel dat wij ons op een bepaalde manier kunnen meten met Feyenoord ”

Rogier Meijer blikt vooruit: ”Het zegt wel dat wij ons op een bepaalde manier kunnen meten met Feyenoord ”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Morgen staat de finale van de TOTO KNVB beker op het programma. Trainer van de Nijmegenaren Rogier Meijer blikt vooruit op het duel.

“Het voelt wel als een opluchting”, begint Meijer op het persmoment. “Voor langere tijd word je ernaar gevraagd en ben je er mee bezig. Nu kan je er echt naar toe werken als een finale. Ik kijk er heel erg naar uit. Tot nu toe heb ik nog geen last van speciale spanning, maar uiteraard heb ik net als ieder ander ook wedstrijdspanning. Ik probeer me altijd te richten op het voetbal en dan blijf je meer weg van emotie.”

NEC wilde het duel benaderen als een normale wedstrijd, maar lukt dat ook als het om een finale gaat? “In een hele hoop dingen denk ik dat dat wel kan. We kunnen zelf de structuur van deze week bepalen, maar heel veel dingen zijn ook anders dan dat wij gewend zijn. De media-aandacht en de dag zelf, dus wat dat betreft proberen we op alle andere dingen zo gewoon mogelijk te doen.”

Een eerdere ontmoeting in de competitie eindigde in een 2-2 gelijkspel en vorig seizoen in de beker had Feyenoord veel moeite met NEC. “Het zegt wel dat wij ons op een bepaalde manier kunnen meten met Feyenoord en een plan hebben om te voetballen. Dat gaan we nu ook doen, maar het is een wedstrijd op zich dus dat zal ook moeten blijken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws