App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De Goeij over keeperskwestie: ‘Wie weet vertrekt Justin wel’

De Goeij over keeperskwestie: ‘Wie weet vertrekt Justin wel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Timon Wellenreuther staat zondag ‘gewoon’ onder de lat bij Feyenoord, ondanks het feit dat Justin Bijlow weer fit is. Deze week werd bekend dat ook PSV interesse heeft in Wellenreuther, maar Ed de Goeij zou daar nog even mee wachten als hij de Duitse doelman was.

“Kijk, Justin is technisch de beste keeper van Nederland. Alleen: hij is enorm blessuregevoelig”, aldus de oud-doelman in het Algemeen Dagblad. “Wellenreuther heeft hem uitstekend vervangen. Logisch dat hij speelt.”

PSV wil de Duitse goalie voor komend seizoen  strikken als tweede doelman. “Hij is topclubwaardig”, is de Goeij stellig. “Maar: ik zou nog even wachten als ik hem was. Wie weet vertrekt Justin wel. Dan is hij dus gewoon de eerste keeper. Maar goed, eerst die beker maar eens winnen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert