App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan ben ik echt benieuwd hoe Feyenoord dit zondag gaat aanpakken”

”Dan ben ik echt benieuwd hoe Feyenoord dit zondag gaat aanpakken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het zondag in de finale van de TOTO KNVB beker op tegen NEC, In de Willem & Wessel Podcast blikt Willem van Hanegem vooruit op het duel.

“Nou, NEC is toch gewoon een vervelende ploeg om tegen te spelen”, begint ‘De Kromme’. “En dan bedenk ik me: het zal toch potverdikkie niet waar zijn dat je zondag niet wint. Feyenoord in eigen huis, met een redelijk tot aardig elftal dat sterker is dan NEC. Dan ben ik echt benieuwd hoe Feyenoord dit zondag gaat aanpakken.”

Eerder eindigde de wedstrijd tussen Feyenoord en NEC in een gelijkspel. “En toen kon Feyenoord de wedstrijd ook nog gewoon verliezen, hè”, aldus Van Hanegem. “Dat bedoel ik dus ook met vervelend om tegen te spelen, bij NEC.  Het is ook zeker geen ploeg die loopt te schoppen, maar is gewon lastig te bespelen. Een elftal ook met een geweldige keeper, maar ook spelers als Tjaronn Chery, Dirk Proper en Philippe Sandler kunnen me bekoren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert