App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: Meespelen Wieffer in de bekerfinale hoogst onzeker, Zerrouki logische vervanger

1908: Meespelen Wieffer in de bekerfinale hoogst onzeker, Zerrouki logische vervanger

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

1908 weet vandaag te melden dat het meespelen van Mats Wieffer in de bekerfinale hoogst onzeker is. De middenvelder is deze week geblesseerd geraakt en is het onzeker of hij op tijd fit is voor de bekerfinale.

Wieffer zou vroegtijdig zijn afgehaakt tijdens de besloten training van afgelopen woensdag vanwege een spierblessure. De middenvelder was de afgelopen dagen voornamelijk aanwezig op het trainingscomplex om medische redenen en om een binnenprogramma af te ronden. De bekerfinale lijkt daarom te vroeg te komen voor de middenvelder. Ramiz Zerrouki is zijn logische vervanger.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert