App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘De groep staat er goed voor, fit’

Slot: ‘De groep staat er goed voor, fit’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag staat voor Feyenoord de finale van de TOTO KNVB beker op het programma en Arne Slot verscheen vandaag op de persconferentie.

“De groep staat er goed voor, fit. Op de bekende gevallen na natuurlijk,” begint de oefenmeester. “Maar we moeten morgen nog wel een keer trainen. Quilindschy Hartman is er helaas voor hem en ons niet bij. Dat geldt ook voor Zechiël, maar de rest is allemaal beschikbaar zondag.” Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn er ook weer bij. Het is al bekend dat Timon Wellenreuther onder de lat staat tijdens de bekerfinale.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Slot geen aanpassingen doen voor wat betreft de basiself. “Of er aanleiding voor is? Ik denk dat het tegen Ajax ietsje beter was dan tegen Fortuna. Er zijn wel meerdere jongens die constant aantonen dat ze ook kunnen spelen. Ik zal ze niet een voor een langsgaan, maar we zijn in de gelukkige omstandigheid dat we niet alleen elf goede basisspelers hebben, maar dat er achter ook een aantal jongens zitten die ook moeiteloos in de basis zouden kunnen spelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert