App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: ‘Voor ons als spelers en club is dit nu natuurlijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’

Hancko: ‘Voor ons als spelers en club is dit nu natuurlijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het zondag in de finale van de TOTO KNVB beker op tegen NEC en op de persconferentie blikt David Hancko alvast vooruit.

“Het is voor ons natuurlijk een goede kans om een prijs te winnen”, begint de centrale verdediger. “Voor ons als spelers en club is dit nu natuurlijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Als we dit winnen is het seizoen uiteraard succesvol. En als je succes alleen meet met prijzen, dan is het niet succesvol als we niet winnen, maar als ik kijk naar mezelf en zie welke progressie ik heb gemaakt en wat ik heb geleerd, dan is dat voor mij het belangrijkste.”

Wat is zijn herinnering aan finales die hij eerder speelde? “Dat ik er één heb gewonnen en één heb verloren”, lacht de verdediger. “Ik wil zo’n nederlaag niet nog een keer ervaren, maar ik heb nu ervaren hoe het is om slechts voor één wedstrijd te spelen. Het is niet makkelijk omdat je geen fouten mag maken en je wil iets veiliger spelen, maar daarom bereiden we ons deze week extra goed voor. Het moment dat ik won was geweldig voor mij en het was ook mijn eerste prijs waarbij ik echt onderdeel was van de selectie.”

De sfeer in de groep is in ieder geval uitstekend. “Momenteel is iedereen er klaar voor om een perfecte wedstrijd te spelen. We bereiden ons voor op alles en dat is voor nu het belangrijkste. We hebben nog een training en ik voel me er klaar voor, maar alles wordt bepaald op het veld. We hebben tegen goede tegenstanders gespeeld en daar moeten we voorbereid op zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert