App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Meijer blikt vooruit: ‘Feyenoord maakt altijd indruk op mij’

Meijer blikt vooruit: ‘Feyenoord maakt altijd indruk op mij’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het zondag in de finale van de TOTO KNVB beker op tegen NEC. Trainer van de Nijmegenaren Rogier Meijer blikt in gesprek met Voetbal International alvast vooruit.

”De aandacht is natuurlijk wel anders”, vertelt Meijer. ”Dit hebben we nog nooit gehad. Het gaat hier om een landelijke finale, dat is toch even anders. Ik kan het alleen vergelijken met de promotiewedstrijd tegen NAC, maar dat was ook nog in coronatijd. Dat was voor ons heel belangrijk, maar er was veel minder landelijke aandacht voor dan nu.”

Ruim 17.000 supporters zullen de ploeg steunen in De Kuip. ”We gaan proberen om de wedstrijd van ons leven te spelen en daar te winnen. Uiteraard is Feyenoord de favoriet. Een uitstekende ploeg, die normaal gesproken in een volle Kuip ook nog iets extra’s kan. Gelukkig zijn er nu meer van onze supporters bij. Het is echt een happening. Dat lijkt me mooi om te spelen en om mee te maken. De sfeer is altijd wel geweldig.”

”Feyenoord maakt altijd indruk op mij. De hand van Arne Slot is de laatste jaren duidelijk zichtbaar. En ja, die wedstrijd tegen Ajax. Dat heeft ook te maken met het sentiment daar. Ze waren zo enorm gretig. Het eigen publiek stond erachter en de positie waarin Ajax zich bevindt, zal ook hebben meegespeeld. De intensiteit van Feyenoord was superhoog en iedere fout in de opbouw werd meteen afgestraft. Daar moeten wij ook lering uit trekken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert